Teater i London

Nästan lika känt som London är för alla sina musikaler är staden känd för sina teaterpjäser. I stadsdelen West End ligger de flesta teatrarna och här blandas musikaler med teaterpjäser och hit strömmar turisterna alla delar av året.

I staden går några av världens bästa och mest kända teaterföreställningar som lockar massvis med turister. En berömd teater i London är The Mouse Trap, av Agatha Christie, som är den förställning som gått längst i världen av alla föreställningar. Den har spelats sedan 1952 och handlingen utspelar sig på landet där en person i en grupp blir mördad och frågan är således vem som är den skyldige.

För att försäkra sig om en plats är det bäst att köpa sin teaterbiljett i förväg. Den som hellre vill chansa kan alltid köpa biljetter på plats i något av de bås i London som säljer biljetterna. Det finns även möjlighet till att få tag i biljetter som blivit över genom att handla på "Half price ticket both" på Leicester Square i centrala London där de säljer överblivna biljetter till kvällens föreställningar för ett reducerat pris.

Viator säljer biljetter till ett flertal teatrar i London.

Det finns även webbplatser som köper och säljer biljetter i andrahand på ett säkert och tryggt sätt. Viagogo är en sådan webbplats och de brukar ha ett ganska stort utbud av teater i London.
Se Viagogos utbud av teaterbiljetter >>